Get Adobe Flash player

Pasë një përovoje të gjatë pune në perendim u hap Kompania VËLLEZËRIT HAJDINI Granit Mermer sh.p.k. në Komoran - Drenas.
Në këtë kompani punoher me një makeneri të përsosur dhe me një numër prej 20 puntorësh të kualifikuar për prerjen dhe montimin e Granitit dhe Mermerit natyror.
Te ne mund ti gjeni të gjitha llojet e Granitit dhe Mermerit natyror.
Kompania VËLLEZËRIT HAJDINI ju ofron me sinqeritet më të madhë punimin e: Shkallëve, Dyshemeve, Kuzhinave, Banaqeve, Fasadave të ndryshme, Fontanave të brendëshme dhe të jashtme, Kaminave si dhe të Varrezave dhe Lapidarve si dhe shitjen e materialit me shumicë dhe pakic.
Kompania VËLLEZËRIT HAJDINI Granit Mermer sh.p.k. gjendet në Komoran në magjistralen Prishtinë - Pejë km 25, afër udhëkryqit të Komoranit.
Tel/Fax: 038 587 600 • Mob: 044 181 164 • e-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa